MHP Lideri Bahçeli, BJK plakalı otomobili Ersoy'a hediye etti

MHP Lideri Bahçeli, BJK plakalı otomobili Ersoy'a hediye etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a, otomobil hediye etti.

Klasik otomobillere ilgisi ile bilinen MHP Lideri Devlet Bahçeli, otomobillerinden birini Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a hediye etti.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında 06 BJK 01 plakalı 1988 model Ford Mustang marka otomobille Ankara turu da atan Bahçeli, bu otomobilini Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a hediye etti.

Otomobili MHP Genel Merkezindeki otoparkta Bahçeli’den teslim alan Milletvekili Ersoy, sosyal paylaşım sitesi hesabından fotoğraflar paylaşarak, şu ifadeleri kullandı, “Sn Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin şahsımı onurlandırarak hediye olarak emanet ettiği mustang marka aracını elini öpüp hayır duasını alarak teslim aldım, Bu manevi hediye ailemizin en kutsal emanetlerinden sayılarak kuşaktan kuşağa aktarılacaktır, Rabbim Sn Genel Başkanımıza uzun ömürler ihsan eylesin, başımızdan eksik etmesin.. Ne Mutlu Türküm diyene, Ne mutlu Liderimizle yol arkadaşı olan tüm Ülküdaşlarımıza..”

Haber: Cafer ZENGİN