MHP'li vekil öyle bir otomobil aldı ki!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy yeni bir araç aldı. Milletvekili Ersoy'un yeni aracı göz kamaştırdı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

MHP'li vekil öyle bir otomobil aldı ki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, yeni bir araç aldı. Milletvekili Ersoy’un yeni aracını sosyal medya hesabından paylaştı. Vekil Ersoy’un yeni aracı ve fiyatı dikkat çekti. MHP'li vekil öyle bir otomobil aldı ki!Ersoy, otomotiv sektörünün çiçeği burnunda oyuncusu yerli ve milli TOGG satın aldı. TOGG'un Oltu siyahı rengini tercih eden Vekil Ersoy, yeni aracı MHP Kayseri İl Başkanlığı önünde poz  verdi. Ersoy, ilk fotoğrafını MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ile birlikte çektirdi.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen'in de fotoğraf karesinde yer aldığı paylaşımda Ersoy, “TOGG Oltu siyah rengi ile ayrı bir güzel. Kayserimize ve hanemize hayırlı olsun.” dedi.MHP'li vekil öyle bir otomobil aldı ki!Aracın plakası ise dikkat çekti. Vekil Ersoy, plaka için Mustafa Baki Ersoy olarak isim ve soy isminin baş harflerini tercih etti. 

TOGG hakkında
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu veya kısaca TOGG, Türkiye merkezli bir otomobil üretici şirkettir. Şirket, fikrî mülkiyet haklarına sahip olduğu ilk otomobilini 29 Ekim 2022 seri üretime hazır hâle gelmiştir. 

Bazı kaynaklardan edinilen bilgilere göre TOGG’un fiyatları eylül ayında şöyle açıklandı;
V1 RWD Standart Menzil 1.227.500 TL
V2 RWD Standart Menzil 1.329.500 TL
V2 RWD Uzun Menzil 1.563.500 TL