MHP'li Özdemir'den yeni açıklama!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde tekrarlanan seçimlerin ardından açıklamalar art arda geliyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayının önde olduğunu söylerken 400'ün üzerinde geçersiz oy tespit ettiklerini ifade etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

MHP'li Özdemir'den yeni açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde seçmenler bugün bir kez daha sandık başına giderek oyunu kullandı. Cumhur İttifakı’nın MHP’li adayı Menduh Uzunluoğlu ile CHP’nin adayı Deniz Yağan’ın yarış içinde olduğu ilçede resmi olmayan verilere göre 289 oy farkla seçimi Deniz Yağan kazandı. 

Seçimi yakından takip eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ise seçim sonuçlarına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı. Milletvekili Özdemir, resmi olmayan verilere göre CHP’li Deniz Yağan’ın 215 oy ile önde olduğunu ifade ederken, 435 geçersiz oyun tespit edildiğini de söyledi. 

Özdemir, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk tespitlerimize göre CHP, resmi olmayan sonuçlara göre 215 oy önde görünmektedir. Bununla beraber yine resmi olmayan sonuçlara göre 435 geçersiz oy parti müşahitlerimiz tespit edilmiştir. Ayrıca ilçe seçim kurulunda sistem arızası olduğu seçimleri takip eden tüm siyasi partilerin de malumudur. MHP olarak Pınarbaşılı hemşerilerimizin demokratik iradelerini koruma konusunda kararlılıkla, sabırla ve sükunetle süreci takip ediyoruz.” diye konuştu.