MHP'li Özdemir'den, dikkat çeken çıkış: Ne zaman bitecek?

Kayseri havaalanı yeni terminal binası ne zaman bitecek. Daha önce 'turizm sezonuna yetişecek' denmişti. Gelinen süreçte bir gelişme yaşanmayınca MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 'Ne zaman bitecek?' diye sordu. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

MHP'li Özdemir'den, dikkat çeken çıkış: Ne zaman bitecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yapımı devam eden ve ne zaman tamamlanacağı merak konusu olan havaalanı terminal binası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuyu Meclis gündemine taşıdı. Yeni Bakan Abdulkadir Uraloğlu’na yeni terminal binasını soran Özdemir, “Yeni terminal binası ne zaman bitirilecek ve kullanıma alınacak?” diye sordu ve yanıt istedi.
MHP'li Özdemir'den, dikkat çeken çıkış: Ne zaman bitecek?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir,  yapımı devam eden ve ne zaman biteceği de merak konusu olan Erkilet Havaalanı yolcu terminal binasının yenilenmesi projesine ilişkin yaşanan süreci Meclis gündemine taşıdı.
MHP'li Özdemir'den, dikkat çeken çıkış: Ne zaman bitecek?
AKAR, ÇALIŞMALARIN BİTECEĞİNE DAİR SÖZ ALMIŞTI
Seçim öncesi AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve beraberindekiler inşaat alanında incelemelerde bulunmuştu. O süreçte inşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma yetkilileri ile de telefonda görüşen Akar, çalışmalardaki son durumu değerlendirerek, projenin turizm dönemine yetiştirilmesine yönelik söz almıştı. 
MHP'li Özdemir'den, dikkat çeken çıkış: Ne zaman bitecek?
ÖZDEMİR: NE ZAMAN BİTECEK?
Yaşanan bu yöndeki gelişmelerin ardından MHP’li İsmail Özdemir, konuyla ilgili harekete geçti. 1 milyar 200 milyon TL’ye mal olacağı belirtilen, 8 milyon yolcuya hizmet etmesi hedeflenen çalışmalarla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na soru yönelten Özdemir, “Ne zaman bitecek?” sorusunu yöneltti ve yanıt istedi. 
MHP'li Özdemir'den, dikkat çeken çıkış: Ne zaman bitecek?
KAYSERİ'YE YENİ BİR HAVAALANI YAPIMI PLANLANMAKTA MIDIR?
Özdemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için Meclis Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, Bakan’a şu soruları yöneltti: Kayseri'de bulunan Erkilet Havaalanı'nın yolcu terminal binasının yenilenmesi projesi devam etmektedir. Bu kapsamda; Terminal binası ne zaman bitirilecek ve kullanıma alınacaktır? Erkilet Havaalanı'nda bulunan pist, aynı anda sivil ve askeri amaçlar için kullanılmaktadır. Dolayısıyla önümüzdeki yıllarda havaalanının kullanım amacı ve hava trafiği dikkate alınarak, Erkilet Havaalanı'na ilave pist inşası yahut Kayseri'ye yeni bir havaalanı yapımı planlanmakta mıdır?
MHP'li Özdemir'den, dikkat çeken çıkış: Ne zaman bitecek?Çiçeği burnunda yeni Bakan Uraloğlu'nun vereceği yanıt merak ediliyor.