MHP'li isimden ilçesi için adaylık başvurusu

Göçmen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Mali Müşavir Mehmet Göçmen Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

MHP'li isimden ilçesi için adaylık başvurusu

Göçmen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve  Mali Müşavir Mehmet Göçmen MHP’den Yeşilhisar İlçesi Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulundu. Başvuru sonrası MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen’i ziyaret eden Göçmen, Başkan Demirezen’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.
Adaylık başvurusunu sosyal medya üzerinden duyuran Mali Müşavir Mehmet Göçmen’in paylaşımı şu şekilde;”Genel Merkezimize Yeşilhisar Belediye Başkan  Adaylık başvurumuzu yaptıktan sonra İl Başkanımız Sn.Seyit Demirezen beyefendiyi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk ilgi ve alakasına teşekkür ederim” dedi.
Mehmet Göçmen kimdir?
Yeşilhisarlı olan Mehmet Göçmen 1965 yılında doğmuştur. 1989 yılından itibaren Bağımsız Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak büro işletmektedir. Ayrıca Göçmen Eğitim Kurumlarında yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. 1994-1996 yıllarında MHP Kayseri İl Başkan Yardımcılığı ve İl Muhasibi görevlerini yürütmüştür. 1998-2002 yılları arasında da Yeşilhisar İlçe Başkanlığı yapmıştır. 1 Kasım 2015 yılında yapılan Milletvekili seçimlerinde Kayseri 6. Sıra Milletvekili adayı olmuştur. Kayseri Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanlığı - Kayseri S.M.M. Odası Denetim kurulu üyeliği ve üst kurul delegeliği - Türkiye Sürücü Kursları Federasyonu Denetim ve Yönetim Kurulu Üyeliği  görevlerinde bulunmuştur.