MHP'li Ersoy, bakın kimle görüşüp, açıkladı: Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kayseri'den en çok etkilenen ilçe olan Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak mı? Vali Vekili Şenol Esmer, geçtiğimiz hafta 'Sarız afet bölgesi olacak' demişti. Bu yöndeki bir yeni açıklamada MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan geldi.

MHP'li Ersoy, bakın kimle görüşüp, açıkladı: Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sarız afet bölgesi olacak mı? Bu soru günlerdir merakla cevabını bekliyor. Vali vekili Şenol Esmer'in ardından bu kez de MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, açıklama yaptı.
Ersoy: Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak
Ersoy, şu ifadeleri kullandı: AFAD Başkanımız Yunus Sezer ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Sarız İlçemiz “Afet Bölgesi” Kapsamına alınacaktır. İlçemizin bir an önce yaralarını sarabilmesi için elimizden ne geliyorsa önümüzdeki süreçtede yapacağız. Bu yaraları hep birlikte saracağız.
MHP'DEN SARIZ ÇIKARMASI!
Diğer yandan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Baki Ersoy, bugün Sarız ilçesine de giderek, incelemelerde bulundu. Ersoy, "Sarız İlçemizdeyiz. Depremden etkilenen bölgelerimiz için hemşerilerimizin yoğun katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Nurullah Tapan ve Belediye Başkanımız Baki Bayrak’a gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz büyük bir aileyiz,bu yaraları hep birlikte saracağız" dedi.
VALİ VEKİLİ ESMER NE DEDİ? 
Resmi açıklama geldi! Sarız afet bölgesi oluyor...Haberin detayları için TIKLAYIN

MHP'li Ersoy, bakın kimle görüşüp, açıkladı: Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak!MHP'li Ersoy, bakın kimle görüşüp, açıkladı: Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak!MHP'li Ersoy, bakın kimle görüşüp, açıkladı: Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak!
Ersoy: Sarız afet bölgesi kapsamına alınacak