MHP Kayseri teşkilatı yeni döneme dualarla başladı
15. Olağan İl Kongresi'ni tamamlayan MHP Kayseri İl Teşkilatı, yeni dönemin ilk adımını manevi bir ziyaretle attı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı, 15. Olağan İl Kongresi’nin ardından yeni dönem çalışmalarına başladı.
MHP Kayseri İl Başkanlığı’nın 15. Olağan İl Kongresi’nin tamamlanmasının ardından KAÇEP İl Başkanı Nurten Yelkara, İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, İl Divanı, İl Disiplin Kurulu ve çalışma komisyonları üyeleriyle birlikte Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi’ni ziyaret etti.
Teşkilat üyeleri, yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar öncesinde manevi bir ziyaret gerçekleştirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Yeni döneme dualarla başladılar
MHP Kayseri KAÇEP İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, kongrenin büyük bir coşku ve birlik ruhu içerisinde tamamlandığı belirtildi. Açıklamada, yeni dönemdeki görev ve çalışmalar için Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi ziyaretinin gerçekleştirildiği ifade edildi.
Kayseri için daha fazla çalışacağız
Teşkilat açıklamasında, Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un öncülüğünde, İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ile birlikte Kayseri için çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı. “Kayseri’miz için daha çok çalışacak, daha fazla vatandaşımıza ulaşacak, kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin, büyüklerimizin ve tüm hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”
‘Kapı kapı, gönül gönüle çalışacağız’
MHP Kayseri KAÇEP İl Teşkilatı açıklamasında, yeni dönemde teşkilat çalışmalarının birlik ve beraberlik anlayışıyla devam edeceği belirtildi. Açıklamada, “Yeni dönemde de kapı kapı, gönül gönüle; birlik ve beraberlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizlere güç, kuvvet ve muvaffakiyet nasip etsin.
Birliğimiz daim, davamız muzaffer olsun” ifadelerine yer verildi.

