MHP Kayseri Milletvekilleri'nden Bakan Varank'a hassas ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilleri Baki Ersoy ve İsmail Özdemir, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret etti. MHP Kayseri Milletvekilleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) gündemi, istihdam ve yeni yatırım olanakları ile güncel durumla ilgili bilgiler aktardı.

MHP Kayseri Milletvekilleri'nden Bakan Varank'a hassas ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bakan Mustafa Varank’ın Kayseri’ye geleceğini duyurduğu hassas ziyareti sosyal medya hesabından şu ifadelerle Kayseri kamuoyuna duyurdu:

“Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ı ziyaret ederek şehrimiz sanayisi ile ilgili olan gündemi; istihdam ve yeni yatırım olanakları ile güncel durumla alakalı partimizin görüşlerini ilettik. Bunun yanı sıra Sayın Bakanımızla içerisinde bulunduğumuz dönemde ülkemizin sanayi ve teknolojik atılımlarıyla alakalı gelişmeleri değerlendirme imkanı bulduk ve Kayseri’nin taşıdığı önem konusundaki hassasiyetlerimizi kendileriyle paylaştık. Önümüzdeki günlerde Kayseri’yi ziyaret edeceğini belirten Sayın Bakanımız, özellikle enerji depolama sistemleriyle  alakalı Kayseri’nin ciddi bir ivme yakaladığını da söyledi. Kabulleri için Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz.”