MHP Kayseri İl Yönetimi Başkent Çıkarması Yaptı

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve yönetimi, Ankara'da önce Milletvekili Baki Ersoy'u, ardından Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı Ali Çelik'i ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde…

MHP Kayseri İl Yönetimi Başkent Çıkarması Yaptı

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, beraberinde İl Yönetiminden Kürşat Açıkgöz, Aytaç Gezici ve Basın Danışmanı Talat Eyüp Ensari ile birlikte, Başkent Ankara'da MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'u, ardından da Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı Ali Çelik'i ziyaret etti ziyaret etti. 
Ersoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘MHP Kayseri İl Başkanımız Seyit Demirezen, İl Başkanlarımız Kürşat Açıkgöz, Aytaç Gezici ve Basın Danışmanı Talat Eyüp Ensari ziyaretime gelmişlerdir. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim' dedi.
Ayrıca Seyit Demirezen ve berebarindekiler Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Ali Çelik'in ziyaret etti. Demirezen de, ‘Yeni görevinde başarılar diler, Yüce Allah'tan çıkmışlardır kutlu yolda muvaffakiyetler temenni ederim' ifadesini kullandı.