MHP İl Yönetimi, Çopuroğlu'na bayram ziyaretinde bulundu

MHP Kayseri İl Yönetimi, başkan Adnan İncetoprak önderliğinde, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'na bayram ziyaretinde bulundu. 

MHP İl Yönetimi, Çopuroğlu'na bayram ziyaretinde bulundu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri İl Yönetimi, başkan Adnan İncetoprak önderliğinde, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’na bayram ziyaretinde bulundu. 
Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile bayramlaştık. Milletin birliği için, Türkiye’mizin üzerinde oynanan oyunları bozmak için Cumhur İttifakı’nda güçlerimizi birleştirdiğimiz Milliyetçi Hareket Parti’mizin değerli İl Başkanı Adnan İncetoprak ve değerli teşkilat mensupları ile İl başkanlığımızda birlik beraberlik içerisinde bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Tüm Türkiye’ye örnek olan Kayseri’mizdeki birlikteliğimizi her zaman olduğu gibi bayramda da paylaşmaya devam ediyoruz. Rabbim bu güzelliklerimizi bereketli eylesin hep birlikte nice hizmetler vereceğimiz bayramlara, senelere eriştirsin İnşallah. Bu vesile ile ortak kaygımız Kayseri’mize birlikte hizmet ettiğimiz İl Başkanımız Adnan İncetoprak ve teşkilat mensuplarının nezdinde Cumhuriyet İttifakı’na gönül vermiş hemşehrilerimizin bayramlarını kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.