MHP İl Başkanı İncetoprak: Liderimizin 'Sayın Erdoğan'ı tanıyınız, anlayınız, anlatınız' sözünü şiar edindik!

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kayseri'deki toplu açılış, temel atma programı ve mitingine Cumhur İttifakının ortağı MHP'den de destek geldi. İşte MHP'nin Kayseri'de önde gelen isimlerinden Erdoğan paylaşımları...

MHP İl Başkanı İncetoprak: Liderimizin 'Sayın Erdoğan'ı tanıyınız,  anlayınız, anlatınız' sözünü şiar edindik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kayseri’deki toplu açılış, temel atma programı ve mitingine Cumhur İttifakının ortağı MHP’den de destek geldi. MHP cephesi hem mitinge katılım sağladı hem de yaptıkları paylaşımlarla “Cumhur ittifakı birlikteliğine” dikkat çekti.

İNCETOPRAK: LİDERİMİZİN ‘SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I TANIYINIZ. SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I ANLAYINIZ. SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I ANLATINIZ’ SÖZÜNÜ ŞİAR EDİNDİK

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl  Başkanı Adnan İncetoprak, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatınız’ sözünü şiar edinerek Sayın Cumhurbaşkanımız’ı şehrimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Kayseri Cumhur İttifakı’nın gücünü ve istikrarını bir kez daha kanıtladı. Teşekkürler Kayseri” mesajı paylaştı.

ÖZDEMİR: CUMHUR İTTİFAKI ADINA BAHTİYAR OLDUK

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de, ziyaretlerde ve mitingde Erdoğan’a eşlik etti. Özdemir, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Kayseri’yi teşrifleriyle gerçekleşen programda şehrimiz için yapılan yatırımların ilan ve açılışlarıyla hemşerilerimiz ve Cumhur İttifakı adına bahtiyar olduk. Başta Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilen müjdeler hemşerilerimiz nazarında büyük bir mutluluk yaratmıştır” ifadelerini kullandı.
 
ERSOY: CUMHURBAŞKANIMIZI SEVDAMIZ KAYSERİ’MİZDE AĞIRLAMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ

Ekonomiye yönelik yaptığı eleştiriler nedeniyle partiden ihracı istenen, ancak süreci beklemeden istifa eden ve bir süre önce de partisinin Lideri Devlet Bahçeli’nin davetiyle yeniden partiye dönen MHP Milletvekili Baki Ersoy da, fotoğraflar paylaşarak, şu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimizin ruh kökünden doğmuş Cumhur İttifakı birlikteliğiyle Sevdamız Kayseri’mizde ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz.  İstiklâl ve istikbâlimizin hedefleriyle devleşen, Türkiye’mizin güvencesi.

KALIN: ASENALARIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN ERDOĞAN’IN MİTİNGİNE KATILDI

MHP KAÇEP Kayseri’ye ait sosyal medya hesabından da kadınlar Cumhur İttifakı’na destek mesajları paylaştı. KAÇEP İl Başkanı Serap Şule Kalın da mitinge katıldıklarını belirterek, “Asenalarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılıp Cumhur İttifakı birlikteliğini Kayseri’den haykırdılar. Elinize, emeklerinize sağlık” dedi.