MHP'den aday mı olacaklar?

MHP İl Başkanı Serkan Tok, yerel seçim çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kesin aday listesinin 15 Kasım'da açıklanacağını ifade etti.

MHP'den aday mı olacaklar?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP İl Başkanı Serkan Tok, yerel seçim çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kesin aday listesinin 15 Kasım’da açıklanacağını ifade etti.

Tok, hem Talas Belediyesi eski Başkanı Rifat Yıldırım hem de Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’un, “MHP’den aday gösterilecekleri” yönündeki iddialarla ilgili de açıklama yaptı. Kapılarının başka partilerden isimlere de açık olduğunu belirten Tok, Talas’ın AK Partili eski Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ile Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’un, “aday gösterilecekleri” yönündeki iddialara da yanıt verdi. “Resmi başvuru olmadı, arkadaşlarımızın görüşmeleri sürüyor” ifadelerini kullanan Tok, 'Kapımız gerek parti içinde gerekse parti dışında, başka partili bütün arkadaşlarımız için açıktır ve geçerlidir. Bizim teşkilat içinde birçok arkadaşımız var. 12 Eylül’de beraber hareket edilen arkadaşlarımız ağabeylerimiz var. Farklı partilerde kökeni ANAP, DYP’de ya da AK Parti’de olan arkadaşlarımız başvuruda bulunabilir. 16 yıl önce AK parti yoktu. Öncesinde ve sonrasında yine partilerde bulunanların hepsinin ana karargahı MHP olmuştur. Dışarıdan gelenlere kapımız hep açık. Rıfat Yıldırım resmi olarak başvurmadı. Teşkilat adına görüşme yapan arkadaşlarımız var. Görüşmeler var. Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’un adı geçti. Kendisiyle yetkili arkadaşlarımızın görüşmeleri vardır' dedi.