MHP'de Mercan aday olamadı

MHP'de Melikgazi Belediye Meclis Üyesi olarak aday gösterilen  Hüseyin Mercan, Ticaret Odası yönetiminden belirlenen süre içerisinde istifa etmediği için aday olamadı.

MHP'de Mercan aday olamadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’de Melikgazi Belediye Meclis Üyesi olarak aday gösterilen  Hüseyin Mercan, Ticaret Odası yönetiminden belirlenen süre içerisinde istifa etmediği için aday olamadı. Bunun üzerine MHP İl yönetiminin Mercan’ın yerine gelecek ismi belirlemek için çalışma yaptığı ifade edildi. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bu isim mevcut listeden biri olmayacak.

 MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bir süre önce aday listesine yönelik yaptığı değerlendirme Mercan ve Çevikel'e dikkat çektmişti. Ersoy, "Liste dengeli ve hak eden isimler listede yer aldı.1 Kasım sonrası süreçte sahada olanlar, çalışan arkadaşlarımız var. O zor süreçlerde bizimle olan arkadaşlarımız var. Hacı Çevikel,  Hüseyin Mercan gibi bize o zor süreçte destek veren, OSB’de fabrikaları gezdiren, toplantılar düzenleyen arkadaşlarımız var. Bu isimler hak ediyorlar.  Partimizde fedakarlık yapan isimler.” ifadelerini kullanmıştı.

Haber: Cafer ZENGİN