MHP'de iki isim hakkında 'kesin ihraç' talebi!

MHP'de Ticaret Odası seçimleri sonrası hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Mercan ve Gülsoy hakkında dikkat çeken karar...

MHP'de iki isim hakkında 'kesin ihraç' talebi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) Ali Alkan’ın, yeni yönetime alınmaması sonrası MHP kökenli isimler, seçim sonrası meclis üyeliklerinden art arda istifa etmişti. MHP Genel Merkezinin talimatıyla gerçekleştiği ifade edilen istifa sürecinde MHP’li iki isim bu yöndeki talimata olumlu yanıt vermeyerek, istifa etmeyeceklerini açıklamıştı. İşte o iki isimle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 
KESİN İHRAÇ İSTEMİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİLER...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mercan, KTO yönetiminden istifa etmediği gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Öte yandan, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’un da yeğeni olan ve Mercan gibi istifa talebini geri çeviren MHP İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Gülsoy’un da görevden alındığı ve yerine Murat Ekşi’nin getirildiği ifade edildi. Mehmet Gülsoy ile ilgili de önce görevden alınma, ardından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi yönünde karar çıktığı belirtildi. 
MHP'de iki isim hakkında 'kesin ihraç' talebi!
MHP Kayseri İl Yönetimi, Milletvekili Baki Ersoy’un da katılımıyla olağanüstü toplanmış ve toplantıda Ticaret Odası meselesi masaya yatırılmıştı. Bu toplantıda Hüseyin Mercan ve Mehmet Gülsoy ile ilgili de bu yöndeki kararların alındığı öğrenildi. 
MHP'de iki isim hakkında 'kesin ihraç' talebi!