MHP'de geleneksel bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nda geleneksel Kurban Bayramı bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

MHP'de geleneksel bayramlaşma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. Törene MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Milletvekili Baki Ersoy, İl Başkanı Ahmet Bağçovan, KAÇEP Başkanı Serap Şule Kalın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik ve MHP2li Belediye başkanları, parti mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

İl Başkanlığında Kayserililer ile bir araya gelen MHP’li isimler vatandaşların bayramını kutlarken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Burada konuşan Milletvekili Özdemir, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı. 

Ardından İl Başkanı Ahmet Bağçovan bayram ziyaretlerine devam etti. Bağçovan’a Teşkilat Başkanı Mrat Titizbaş ve İl sekreteri Mustafa Çakır eşlik etti. Bağçovan ve yanındaki heyet önce önce Kocasinan İlçe Başkanlığını ardından Melikgazi İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada ilçe teşkilat yönetimi ile bir araya gelen Bağçovan hem Kurban Bayramı’nı kutladı hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.