MHP'de büyük gün yarın!

Milliyetçi Hareket Partisi Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısı yarın (15 Ekim) saat 13.00'de Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

MHP'de büyük gün yarın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısı yarın (15 Ekim) saat 13.00'da Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temalı toplantı yarın; Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Yozgat, Sivas ve Kahramanmaraş teşkilatlarının da katılımıyla gerçekleşecek.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen dün yaptığı açıklama ile Kayseri halkını Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısına davet etmişti. Başkan Demirezen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: "Genel merkezimiz tarafından belirlenen program doğrultusunda Kahramanmaraş, Sivas, Niğde, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat teşkilatlarımızın da hazır bulunacağı bu toplantıya Kayseri teşkilatı olarak ev sahipliği yapacağız. Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekili Sayın İsmail Özdemir'in başkanlığındaki toplantıda, yine Genel Başkan Yardımcımız Sayın Filiz Kılıç ile birlikte bölge milletvekillerimiz, MYK ve MDK üyelerimiz de iştirak edeceklerdir. "2024'e doğru, Diyar Diyar Anadolu" teması çerçevesinde güncel siyasi gündem değerlendirilecek olup, aynı zamanda Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler seçimleri ile ilgili yapılacak çalışmalarda değerlendirilecektir. Tüm dava arkadaşlarımızı ve Kayserili hemşerilerimizi 15 Ekim Pazar günü Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde saat 13.00'da başlayacak olan bölge istişare toplantımıza davet ediyorum."MHP'de büyük gün yarın!