MHP'de 10 yıldır Başkan olan isim veda etti!

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Talas ilçe kongresi yapıldı. Kongrede partisinin 10 yıldır İlçe Başkanlığını yapan isim Başkanlığa veda etti. Eski ve yeni başkanlardan mesaj var. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'de 10 yıldır Başkan olan isim veda etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’de ilçe kongreleri tamamlandı. Talas’ta 10 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapan Mehmet Akbulut görevini yeni yönetime teslim etti. 
BAŞKANLIĞI BIRAKIYORUM
Akbulut, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “10 yıldır yürütmekte olduğum Talas ilçe başkanlığı görevimi bırakıyorum. Yeni İlçe Başkanımız Kayhan Saraç beyefendiye ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
MHP'de 10 yıldır Başkan olan isim veda etti!
YENİ BAŞKANDAN MESAJ VAR
Çiçeği burnunda yeni Başkan Avukat Kayhan Saraç da Mehmet Akbulut ve yönetimine çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.
MHP'de 10 yıldır Başkan olan isim veda etti! Saraç, “Yıllardır hareketeimizi Talas’ta temsil eden, evinden, işinden fedakarlık ederek koşturan Sayın Mehmet Akbulut Başkanım ve yönetiminden Allah razı olsun. Bir ve birlikte geçmişi ile beraber gelecekte daha çok çalışarak, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Milliyetçi Harekette milletimize hizmet etmeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımızdır. 
MHP'de 10 yıldır Başkan olan isim veda etti!
MHP’DEN KONGRE AÇIKLAMASI
Diğer yandan MHP’den de Talas Anayurt Mahallesi Masal Düğün Salonun da yapılan Talas ilçe kongresi ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Partimizin Talas ilçe kongresi, İl Başkanımız Seyit Demirezen öncülüğünde, il yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.  Talas İlçe teşkilatımıza Başkan seçilen Kayhan Saraç ve ilçe yöneticilerimizi tebrik eder, kongrelerimize yakın katılan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz. Kongrelerimizin camiamıza hayırlara vesile olmasını dileriz.
MHP'de 10 yıldır Başkan olan isim veda etti!