MHP adına TRT'de Özdemir konuştu, bakın neler söyledi...

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde MHP adına TRT'ye konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
MHP adına TRT'de Özdemir konuştu, bakın neler söyledi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Özdemir'in 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde partimiz adına yapmış oldukları propaganda konuşması: 

“Büyük Türk Milleti sizleri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve MHP adına sevgi, saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum. Sözlerimin hemen başında 6 Şubatta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yapımı süren konutların tamamlanmasıyla şehirlerimiz eskisinden çok daha güçlü şekilde ayağa kalkacak. Yeni yüzyılda yeni hayatımızla yeni Türkiye hedefimize doğru hep birlikte yol alacağız. Aziz milletimiz demokratik irademizle 14 Mayısta göstereceğimiz tavır ülkemizin geleceğini her yönden etkileme potansiyeline sahip son derece önemli bir kavşaktır.

9 Temmuz 2018’de fiilen hayata geçen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ise Türk milletinin 21. Yüzyıldaki en büyük kudreti ve kazanımıdır. Dolayısıyla seçimler Türkiye’yi daha da ileriye taşımaya arzulayan, büyük bir vizyonla çalışan Cumhur İttifakı ile bunun karşısında geçmişte kalan kriz, kaos ve kargaşa yüklü günlere geri dönmemizi isteyen zillet ittifakı ve türevleri arasında geçecektir. Böylesi bir dönemde MHP olarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tüm kurum ve kurallarıyla daha da olgunlaşmasına önem verilmesi gerektiğine inanıyoruz yeni. Sistemin hayata geçtiği 5 yıllık dönemde çok ciddi sınamalarla karşı karşıya kaldık. Terör sorunu, ekonomik saldırılar, deniz yetki alanlarımızın gasp edilmesi girişimleri, bölgesel savaşlar, küresel salgınlar ve afetler gibi tesiri büyük olan sorunların aşılmasında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getirdiği istikrarlı bir yapının katkısı kökleşmiş sorunlarımızla birlikte daha evvel hiç tecrübe edilmemiş problemlerin aşılmasına olanak sağlamıştır. Savunma sanayi başta olmak üzere, ulaşım imkanlarının gelişmesi, sağlık sistemimizin dünyaya örnek olması, vatandaşlarımızın başta EYT gibi çok sayıdaki sosyal haklarının karşılanması aynı dönemin tarihi başarıları arasındadır. Dünyanın ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu yüzen bir kale edasıyla gururumuz olmuştur. Yerli otomobilimiz TOGG yeni yüzyılın en büyük marka değerlerinden birisi olacaktır. Türk zekasının ürünleri olan Bayraktar, Kızıl Elma, Hür Jet ve Milli Muharip Uçağımız KAAN’la ülkemiz sınıf atlamıştır. Karadeniz ve Gabar dağında keşfedilen doğalgaz ve petrol kaynaklarımızla ekonomimiz çok daha güçlü hale gelecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye istikrarlı şekilde büyüyüp gelişmiş dünyanın geri kalanı ile her alandaki rekabette gücünü göstermiştir. Temennimiz istikrarımızı daha da kalıcı hale getirerek istiklalimizi korumak ve böylelikle güçlü ve tertemiz bir istiklale doğru Türkiye’yi götürebilmektir. Aziz milletimiz Pazar günü yapılacak olan seçimlerde saflar netleşmiş, taraflar belirginleşmiştir. Bir yanda Türk Milletinin kendisi yani Cumhur İttifakı diğer yandaysa Türk Milletinin hasımlarıyla beraber olan zillet ittifakı vardır. Biz ezan dinmez dedikçe Türklük ve İslam hasımları ezandan rahatsız isimlere saflarında yer vermiştir. Biz bayrak inmez dedikçe karşımızdakiler bayraksız hainlerle beraberdir. Biz vatan bölünmez dedikçe CHP özerklik söyleminde bulunmakta Kandildeki bölücü başı teröristlerden destek görmektedir. Biz şehitler ölmez dedikçe zillet ittifakı güvenlik güçlerimizi şehit eden alçak teröristlerin desteğine mazhar olmakta. Şehidimizin kardeşine küfür eden ahlaksızlar İYİ parti tarafından Milletvekili adayı gösterilmektedir. Bütün bunlara rağmen inançla, azimle ve kararlılıkla diyoruz ki MHP var olduğu müddetçe ezanımız dinmeyecek, bayrağımız inmeyecek, vatanımız bölünmeyecektir. Türkiye Cumhur İttifakı ile daha da büyüyüp gelişecek ve mutlaka küresel güç konumuna ulaşacaktır. O yüzden Türk Milletinin kendi bağrından çıkardığı öz evladı olan ülkemize ve milletimize büyük hizmeti bulunan zulme karşı mazlumların çağrısına hiçbir zaman kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinizi bekliyoruz. Türk milletinin kendisi, Türkiye’nin beka davası ve teminatı olan MHP’nin meclisteki milletvekili sayısını çoklaştırabilmesi böylelikle hepimizin sesinin daha gür çıkması için de partimize destek vermenizi istiyoruz. İnanıyoruz ki başaracağız. Yeter ki bir olalım. Yeter ki beraber olalım. Yeter ki hep birlikte Türkiye diyelim ve el ele omuz omuza vererek milli birlikteliğimizle ülkemizde daha huzurlu, mutlu, refah dolu yarınlara eriştirebilelim. Biz hep birlikte Türkiye’yiz her şeyden önce Türkiye diyoruz. Bu kutlu yolda dua ve desteklerinizin MHP ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile olacağına inanıyor sizleri sevgi, saygı ve muhabbetlerimizle selamlıyoruz. Ve aziz milletimiz sıra sende diyoruz. Gelin hep birlikte yüreğimizi ortaya koyup 21. Yüzyılı Türk ve Türkiye yüzyılı yapalım ve lider ülke Türkiye ülkümüze hep birlikte ulaşalım. Ne mutlu Türküm diyene”.