Meteorolojiden uyarı! Bugün Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor?

Kayseri'de dün etkili olan yağışın ardından vatandaşları bugün nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteorolojiden uyarı! Bugün Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de hafta sonu iznini değerlendirmek isteyen vatandaşlar için hava durumunun nasıl olacağı merakla araştırılıyor. Kentte dün etkili olan yağışın ardından bugün nasıl bir hava bekleniyor?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kayseri ve çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülürken rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor. 

Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından da Kayseri için uyarı yapıldı. Kayseri için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, “Yağışların; Kayseri ve Sivas çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış öncesi ve anında ani kuvvetli rüzgar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi. 

İşte Kayseri’de hava durumu:
 

Meteorolojiden uyarı! Bugün Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor?