Meteorolojiden 'kar' uyarısı

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Peki Kayserilileri bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteorolojiden 'kar' uyarısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kurak kış günleri geride kaldı. Bahar mevsiminin gelmesiyle yağışlar yeniden etkili olmaya başladı. Kış mevsimini yağışsız geçiren Kayseri’de kuraklık için tehlike çanları çalarken üretici hayli tedirgin oldu. Yeterli yağışın olmaması en çok üreticiyi etkiledi. Hal böyle iken gözler bahar mevsimine çevrildi. Kayseri’ye bahar mevsiminin ilk ayı olan mart ile birlikte yağışlar da geldi.

Meteorolojiden 'kar' uyarısı

Güneşli hava yerini sağanaklara bıraktı. Geçtiğimiz hafta hem Kayseri’nin hem merkezinde hem de ilçelerinde yağış etkili oldu. Yüksek kesimlerde ise kar yağışı görülürken zaman zaman şehrin merkezine de karla karışık yağmur yağdı. Haftanın son çalışma günlerinde ceviz büyüklüğüne dolunun da etkili olduğu Kayseri’de bu hafta hava nasıl olacak? 

Meteorolojiden 'kar' uyarısı

Sorunun yanıtı Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından geldi. Müdürlük Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre Kayseri’de pazartesi, salı ve çarşamba günleri merkezde yağmur, yüksek kesimlerde ise kar yağışı bekleniyor. Perşembe ve cuma günü ise Kayseri’de kar yağışının etkili olacağı rahmin ediliyor. 
 

Meteorolojiden 'kar' uyarısı