Meteoroloji uyardı: Görüş mesafesi düştü, sürücüler dikkat!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Meteoroloji uyardı: Görüş mesafesi düştü, sürücüler dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kar yağışının etkili olmaması ve hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi insanları endişelendirirken meteorolojiden alınan verilere göre bugün sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu, bölge genelininin de az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 16 derece, en düşük sıcaklık ise 0 derece olacak.

Bölge genelinin az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ön bgörülüyor. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Sis-Pis-Uyarısı: Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji uyardı: Görüş mesafesi düştü, sürücüler dikkat!