Meteoroloji'den müjdeli haber: Kayseri'de sıcaklık artıyor!

Kayseri'de yaz mevsiminin ilk gününde hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Meteoroloji'den müjdeli haber: Kayseri'de sıcaklık artıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz mevsimminin ilk ayı olan haziran ayında hava sıcaklığı nasıl olacak?  Yağışlı ve kuvvetli rüzgarlar devam edecek mi? Vatandaşların merak ettiği bu soruların cevabını Meteoroloji açıkladı.

Yağışlı ve serin havanın, yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren artarak, hafta ortasına kadar 6 ile 10 derece mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor. Meteoroloji, 1 Haziran'a ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.

Meteorolojiden alınan verilere göre bugün parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 23 derece, en düşük sıcaklık ise 11 derece olması bekleniyor.

Bölge genelin havanın parçalı ve az bulutlu olacağı bekleniyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.Rüzgar batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Meteoroloji'den müjdeli haber: Kayseri'de sıcaklık artıyor!