Meteoroloji açıkladı, bugün Kayseri'nin havası nasıl olacak?

Hava durumu ile ilgili detaylar Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Kayserili vatandaşları bugün nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde.

Meteoroloji açıkladı, bugün Kayseri'nin havası nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kış aylarının gelmesiyle beraber hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşüşe geçti.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 4 derece, en düşük sıcaklık ise -3 derece olacak.

Bölge genelinin çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat hafif olmak üzere aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Hava sıcaklığı mevsim normallerinin civarında seyredeceği bekleniyor. Rüzgar kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Sis-Pus, Buzlanma ve Don Uyarısı: Bölge genelinde Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji açıkladı, bugün Kayseri'nin havası nasıl olacak?