Meral Akşener'den Göker Gözütok'a: Anam Avşar, akrabayız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok arasındaki konuşma dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Meral Akşener'den Göker Gözütok'a: Anam Avşar, akrabayız

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Belediye Başkan Adaylarını açıklamış ve Talas Belediye Başkan Adayını sonra açıklayacağını duyurmuştu. Bugün Adana’da yapılan toplantıda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  Talas Belediye Başkan Adayını açıkladı.

İYİ Parti Kayseri Talas İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Göker Gözütok’un açıklandığı toplantıda Göker Gözütok ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki akrabalık konuşması dikkat çekti. 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın, Genel Başkan Meral Akşener’e yaklaşarak, “Yola çıktığımız Avşar Beylerinde” demesi üzerine Genel Başkan Akşener’de, “Akrabayız, anam Avşar” dedi. Daha sonra Genel Başkan Akşener, Gözütok’a dönerek “Herkes birbirine küs mü sizin sülalede?” diye sordu. Gözütok’un, “Yok. Bizim herkes bir birine destek Genel Başkanım” demesi üzerine Akşener, “O manada demiyorum, biz de herkes birbirine küs ama yabancı el uzanırsa hep beraber o eli durdururuz” dedi.