Merakla bekleniyordu! Yarın kapılarını açıyor

Kayserili kadınların el emeği göz nuru yaptığı işlerin hepsi bu fuarda sergilenecek. Peki bu muhteşem fuar ne zaman açılacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Merakla bekleniyordu! Yarın kapılarını açıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulan kadın kooperatifleri çalışmalarını sürdürüyor. Kadın kooperatifinde çalışan kadınlar, ürettikleri ürünleri satarak hem ülke hem de ev ekonomisine katkıda bulunuyor.

Kadın Kooperatiflerinin Türkiye’de önemli bir marka haline getirmeyi hedefleyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise yeni bir organizasyon ile Kayserilileri kadın kooperatifinde hazırlanan hediyelik eşyadan, tekstile, halı ve kilim modellerinden gıdaya kadar yüzlerce el emeği ürünle buluşturacak. 

Yarın kapılarını açıyor

Bu kapsamda Kayseri’nin güçlü kadınları 16-25 Haziran tarihlerinde Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen Kadın Kooperatifleri Fuarında Kayserililerle bir araya gelecek. Fuar için tüm hazırlıklar tamamlanırken, Kayseri Valiliği tarafından hazırlanan videoyu paylaşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayserili vatandaşları fuara davet etti.

Çiçek paylaşımında, “Beklenen güne çok az kaldı. Kayseri’nin güçlü sesi Kayseri Kadın Kooperatifleri yarın saat 14:00’te Kayserili hemşehrilerimizle buluşuyor. Emekle üretip gururla kazanan kadınlarımızın çalışmaları 16-25 Haziran tarihlerinde Kayseri Dünya Ticaret Merkezi fuar alanında. Tüm halkımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.