Merakla bekleniyordu, temel atılıyor!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 18 Ağustos'ta temel atma töreni gerçekleşecek olan Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezine vurgu yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Merakla bekleniyordu, temel atılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 18 Ağustos'ta temel atma töreni gerçekleşecek olan Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezine vurgu yaptı.

Vali Çiçek, "Verilmiş bir sözümüz, edilmiş bir yeminimiz var" başlığı ile yaptığı videolu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kolluk kuvvetlerimizce yürütülen uyuşturucu operasyonlarının yanı sıra zehir batağına saplanmış gençlerimizin tedavileri ve topluma geri kazandırılmaları amacıyla yapımına başlanan Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Törenimiz 18 Ağustos Cuma günü Çevre şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki‘nin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir."

Bu gönderiyi Instagram'da gör Gökmen Çiçek (@valigokmencicek_)'in paylaştığı bir gönderi