Merakla bekleniyordu! İşte AK Parti adaylarının açıklanacağı tarih

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 'AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları kimler olacak?' sorusu yanıt buluyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Merakla bekleniyordu! İşte AK Parti adaylarının açıklanacağı tarih
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalar devam ediyor. AK Parti Kayseri’de adayını 18 Ocak Perşembe günü Ankara’da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda açıklamıştı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç’ın yeniden aday olduğu duyurmuştu. 

Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından gözler ilçe başkanlıklarına çevrildi. Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre; Merkez ilçelerde değişiklik olmayacağı söylenirken, kırsal ilçelerde ise bir değişikliğin söz konusu olabileceği ifade ediliyor. 

Merakla beklenen “Adaylar ne zaman açıklanacak?” sorusu kamuoyunda yerini alırken AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, 29 Ocak’a kadar çalışmaların tamamlanacağını ifade etmiş ve en geç 30 Ocak’ta adayların açıklanacağını söylemişti.

AK Parti’de yaşanan son gelişme ile Kayseri adaylarının 3 Şubat Cumartesi günü açıklanacağı aktarıldı. Adayları açıklamak üzere AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş Kayseri’ye gelecek. 
 

Merakla bekleniyordu! İşte AK Parti adaylarının açıklanacağı tarih