Merak edilen o arsayla ilgili yeni gelişme: Alan firma Kayserili! Gelip, görüşmek isteyen birisi var!

Nasıl değerlendirileceği merak edilen eski terminal arazisi ile ilgili konuşan, Başyazıcılara ait olduğu ifade edilen arsanın başkasına satıldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, 'Kim aldıysa, alan firma var. Kayserili. Orada bir hareket olacak muhtemelen. Onla ilgili de gelip görüşmek isteyen birisi var' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Merak edilen o arsayla ilgili yeni gelişme: Alan firma Kayserili! Gelip, görüşmek isteyen birisi var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan  İlçesi Sanayi Mahallesi Osman Kavuncu Caddesi üzerinde bulunan imarlı ticaret arsası tanımlı eski Terminalin arsası geçtiğimiz yıl Ocak ayında satışa çıkarılmıştı. 39303,45 metrekare yüzölçümlü arsa nitelikli gayrimenkulün (e:0,5, hmax serbest ticaret alanında kalmaktadır) Ziraat Bankası gayrimenkul satış sayfasındaki ilanı dikkat çekmişti.

BAŞLANGIÇ BEDELİ  128.500.000 TL OLARAK AÇIKLANMIŞTI
Söz konusu arsa ihalesinde başlangıç bedeli ise 128.500.000 TL olarak açıklanmıştı. Başyazıcılara ait olduğu belirtilen arsanın satışının nasıl sonuçlanacağı merak edilirken, konuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eski terminal arsası ile ilgili dikkat çeken gelişmeyi açıkladı. Olay Türk TV’de katıldığı Sansürsüz programında konuşan Büyükkılıç, arsanın Kayserili bir firma tarafından satın alındığını ve bu konuda o firma yetkililerinin kendisinden görüşme talep ettiklerini açıkladı. 

GELİP GÖRÜŞMEK İSTEYEN BİRİSİ VAR
Nasıl değerlendirileceği merak edilen eski terminal arazisi ile ilgili konuşan, Başyazıcılara ait olduğu ifade edilen arsanın başkasına satıldığını ifade eden Başkan  Büyükkılıç, “Kim aldıysa alan firma var. Kayserili. Orada bir hareket olacak muhtemelen. Onla ilgili de gelip görüşmek isteyen birisi var” dedi.

ORASI DEĞERLENDİRİLSEYDİ, ÜRETİLSEYDİ BİR ŞEYLER YAPILSAYDI İYİ OLURDU
Yastığın altındaki kaynakların değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Büyükkılıç, “Elbetteki orada bence atıl durmasın. Yastığın altındaki kaynaklar öyle ya da böyle piyasaya çıksın. Var, olanda var. Ekonomiye katkı sağlama babında söylüyorum. Şimdi orası yıllarca atıl durdu. Orası değerlendirilseydi üretilseydi, bir şeyler yapılsaydı, ekonomiye katkı sağlasaydı çok daha iyi olurdu” şeklinde konuştu. 

ORASI NASIL DEĞERLENDİRİLECEK?
Diğer yandan Büyükkılıç, alan firmanın arsayı nasıl değerlendireceği konusunda bilgisinin olmadığını da belirterek, “Bilemiyorum ne düşünürlerse” ifadelerini kullandı. 

O arsa satılıyor! Dudak uçuklatan rakam..