Mensah, Berna Gözbaşı için 'Annemiz' diye konuştu

Mensah, Berna Gözbaşı için 'Annemiz' diye konuştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstikbal Mobilya Kayserispor’un Ganalı yıldızı Bernard Mensah, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Tüm spor kamuoyu bu sorunun cevabını arıyor. Sakatlığından ötürü bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyen Ganalı, Fenerbahçe iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’ye gideceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Ganalı, “Fenerbahçe ile herhangi bir anlaşma yok. Bunlar asılsız haberler. Her futbolcu büyük takımlarda oynamak ister ama ben şu anda Kayserispor'dayım. Böyle bir durum olursa konuşulur" dedi.

Sakatlıktan kurtulduğunu ve kendisini hazır hissettiğini ifade eden Mensah, “Sakatlıktan kurtuldum. Çok daha iyiye gidiyorum. Takımla birlikte çalışmalara başladım. Bir sıkıntım yok, iyiyim. Fiziksel ve zihinsel açıdan maça hazırım. Oynamak istiyorum. Hocamızın kararı, o nasıl derse o olur” diye konuştu.

Sakatlığından dolayı bu sezon düşüş yaşadığını söyleyen Ganalı yıldız, “Performansımda sakatlığımdan dolayı bir düşüş olabilir. Geçen yıl ağır bir sakatlık yaşadım, bu yıl da bacağımdan sıkıntılar yaşadım, bu yüzden düşüş olabilir. Aynı zamanda geçen yılki durum ile bu yıl ki durum biraz farklı, bu yıl üç hoca değiştirdik. Onun oyun mantalitesi ve bu hep farklılıklar, adapte olmak biraz zor olabiliyor, ama ben eminim ki biz kısa zaman içerisinde yeni yapılanmayla beraber taraftarın hak ettiği Kayserispor’u göstereceğiz” sözlerini sarf etti.

Kayserispor'un yeni başkanı Berna Gözbaşı hakkında ‘Annemiz’ diye konuşan Mensah, "Her oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde, UEFA Avrupa Ligi'nde oynamak ister. Ben burada mutluyum. Büyük takımlardan teklif geldiği zaman kariyer açısından önemli olur. Böyle bir şey olursa annemiz Berna hanımla konuşurum. Başkanımız çok enerjik ve pozitif bir insan. Onun yeni yapılanmasıyla birlikte Kayserispor'un daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Kendisi her şeyini veriyor Kayserispor için. Finansal sıkıntılar yaşadığımız yalan değil. Ama  Berna Başkanımız geldikten sonra biz ödemeler aldık. İşlerin daha iyiye gittiğini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.