Memlekete dönüş trafiği yaşandı!

Kayseri-Kırıkkale D-765 karayolu dahil olmak üzere 43 ilin geçiş güzergahı olan 'kilit kavşak' Kayseri-Kırıkkale karayolunda trafik yoğunluğu oluşturdu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Memlekete dönüş trafiği yaşandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte yollara akın eden vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı 'kilit kavşak' Kayseri-Kırıkkale karayolunda trafik yoğunluğu oluşturdu. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu kara yolundaki trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

3 aylık yaz tatilinin ardından Türkiye'de yaklaşık 20 milyon öğrenci bugün itibariyle ders başı yaptı. Vatandaşlar da, memleketlerinden ya da tatil bölgelerinden yaşadıkları büyük şehirlere gitmek için tatilin son gününde yollara akın etti. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı 'kilit kavşak' Kayseri-Kırıkkale karayolunda yaşanan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi. Kırıkkale-Ankara D-200 karayolundaki trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kayseri-Kırıkkale D-765 karayolunda da trafik akıcı şekilde ilerlediği görüldü.
Karayolundaki bazı noktalarda görev alan polis ekipleri ise trafik akışını hızlandırmak için çalışmalarını sürdürdü.Memlekete dönüş trafiği yaşandı!