Memduh Başkan Ocak'ta…

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni başkanı ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Memduh Başkan Ocak'ta…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Güne Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali ziyaret ederek, başlayan Başkan Büyükkılıç, geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevine atanan Halit Yağmur’u da ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Memduh Başkan Ocak'ta…

Yağmur, günün anısına Büyükkılıç’a “‘16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk’ kitabını hediye ederken, Büyükkılıç da ziyareti takipçileriyle “Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı olarak atanan Halit Yağmur ve teşkilatımızla bir araya geldik. Misafirperverlikleri için başkanımıza ve yönetimine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.” ifadeleriyle paylaştı. 

Memduh Başkan Ocak'ta…
Başkan Büyükkılıç, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Sivas Caddesi’ndeki balıkçıları ziyaret ederek, sohbet etti.