Melikgazi'den hangi isimler Büyükşehir Meclisi'nde!

Melikgazi Belediye Meclisi'nden hangi isimler Büyükşehir Meclisi'nde görev alacak? Melikgazi'den hangi partiler kaç üye ile Büyükşehir Meclisinde yer aldı? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Melikgazi'den hangi isimler Büyükşehir Meclisi'nde!

31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimlerinin sonuçları netleşmeye devam ediyor. 5 yıl için görev yapacak olan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisini oluşturacak Meclis Üyeleri de seçim sonuçlarıyla beraber netleşmeye başladı. Merkez ilçelerden olan Melikgazi’den hangi isimlerin Büyükşehir Meclisi’nde görev alacağı da belli oldu.

Melikgazi Belediye Meclisi üyelerinden 7'si AK Parti, 2'si Yeniden Refah Partisi ve 1'i CHP'den olmak üzere toplamda 10 isim, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görev alacak.

AK Parti'nin temsilcileri arasında Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu (doğal üye) ile birlikte Gökhan Ülke, Kenan Akar, Serdar Kavafoğlu, İsmail Ünalmış, Mustafa Erkek ve Sami Yağmur bulunuyor. Yeniden Refah Partisi'nden ise Vahap Ekinci ve Abdullah Korkmaz, CHP'den ise Özgür Özer, Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görev alacak isimler arasında yer alacaklar.

Melikgazi'den hangi isimler Büyükşehir Meclisi'nde!