Melikgazi Beğendik'i bakın kim aldı ve yerine ne yapacak?

Melikgazi Beğendik'i bakın kim aldı ve yerine ne yapacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin köklü marketler zinciri Beğendik’in iflas etmesi ve faaliyetlerini sonlandırmasının ardından zincir bünyesinde bulunan marketler de yerel ve ulusal markalar tarafından devir alınmaya başladı.

Beğendik markalı marketlerin yerine yavaş yavaş başka markalı marketler açılmaya başlarken şehrin en işlek caddelerinden biri olan Sivas Caddesi üzerinde bulunan ve Melikgazi Beğendik olarak bilinen bina da Kayseri’de tanınmış bir ismi tarafından devir alındı.

1932 yılından bugüne şehrimizde et sektöründe faaliyet gösteren Çizmeli ailesinin temsilcilerinden Bekir Çizmeli, kendi sektörünün önde gelen isimlerinden biriyken bir süre önce Marketçilik sektörüne adım attı.

Çizmeli markasıyla et ve et ürünleri üreten Bekir Çizmeli, önce Sivas Caddesi güzergahında Mimarsinan köprülü kavşağı yakınlarında bulunan eski Atlas Halı fabrikası binasında Kayseri Tanzim markasıyla market açtı.

Çizmeli Kayseri Tanzim ile başarılı bir başlangıç yaptığı marketçilik sektöründe şimdi de büyüme hamlelerini başlattı.

Aynı zamanda Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Bekir Çizmeli, Melikgazi Beğendik mağazasını da devir alarak bu binada da Kayseri Tanzim’i yeni bir konseptle açmak için kolları sıvadı.

Melikgazi Beğendik binası üzerine asılan brandada “Yeni yüzümüzle çok yakında buradayız” yazısını okuyan vatandaşlar nasıl bir hizmetle karşılaşacaklarını merakla beklemeye başladı.