Melikgazi adayının en büyük projesi Palancıoğlu ile ilgili

Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Baki Coşkun'un en büyük projesi ne ? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Melikgazi adayının en büyük projesi Palancıoğlu ile ilgili
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Seçim Özel Yüz Yüze programı belediye başkan adaylarını ağırlamaya devam ediyor. Gazeteci Osman Çiftci ve Gazeteci Cem Atakan Seçim Özel Yüz Yüze programında geçen akşam Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Baki Coşkun konuk oldu.

Milli görüşte dava bilinci, saltanat gibi soy isimle babadan oğla geçmez’

Başkan adayı Coşkun, milli görüşün temsilcisini kim olduğu sorusuna yanıt verdi. Bu konuda Yeniden Refah Partisi ile bir yarış içerisinde olmadıklarını söyleyen Coşkun, “Rahmetli hocam 2010 yılında Kasım ayı gibiydi. Genel başkanımız oldu. O kongrede şöyle bir cümle kullandı. Buradan yani diğer arkadaşlarımızı tenzih ederek söylüyorum. Rahmetli hocam dedi ki ‘Bu saatten sonra Saadet Partisi'nin dışında kim ben de milli görüşçüyüm derse palyaçoya benzer’ dedi. Çok net bir ifade kullandı. Dört ay sonrasında da Saadet Partisi'nin genel başkanı olarak vefat etti. Bizim milli görüşte dava bilinci, saltanat gibi soy isimle babadan oğla geçmez. Dava bilinci, idareleri kimdeyse onlar milli görüşün temsilcisi. Arkadaşlar diyorsa ki bizde de var. Hay hay sizde de varsa siz de milli görüşçüsünüz. Ne diyelim kardeşim? Sen milli görüşçü değilsiniz diyemem. Burada milli görüş ölçer yok elimde.” dedi.

İşte Coşkun’un en büyük projesi

Coşkun’un en önemli projesi ise dikkat çekti. Coşkun en büyük projesinin Melikgazi’nin mevcut Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile ilgili olduğunu açıkladı. Coşkun, “En önemli projemiz şu. Tabii latife olarak söylüyoruz. Biz inşallah geldiğimizde geleceğiz zaten. En önemli projemiz Mustafa Palancıoğlu'nu büyükelçi yapmak. İnşallah makama biz oturacağız. Onu da büyükelçiliğe göndermiş olalım.Konuşuluyor konuşulduğu için tabii bunu söylüyoruz.” ifadelerini kullandı.