Meclis gündeminde! Kayseri Şeker'e yakın takip: Kime, ne kadar reklam verdiniz?

Kayseri Şeker'in kimlere, ne kadar reklam verdiği konusu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, bu konuda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sorular yöneltti ve yanıt istedi.

Meclis gündeminde! Kayseri Şeker'e yakın takip: Kime, ne kadar reklam verdiniz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili  ve aynı zamanda Adalet Komisyonu Üyesi Alpay Antmen, Kayseri Şeker Fabrikası’nı yakın takibe aldı. Milletvekili Antmen, bir süre önce Kayseri Şeker’in sponsor olduğu organizasyon, toplantı ve etkinlikleri Meclis gündemine taşımıştı.
Meclis gündeminde! Kayseri Şeker'e yakın takip: Kime, ne kadar reklam verdiniz?Milletvekili Antmen, bu kez de Şeker Fabrikası’nın verdiği reklamları Meclis gündemine taşıdı. Antmen’in, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını  istediği Kayseri Şeker soruları şu şekilde: 2017 Ocak ila 2022 Ekim ayı arasında geçen sürede; Kayseri Şeker'in reklam verdiği gazete, dergi, radyo, televizyon ve sosyal medya hesapları hangileridir? Sırasıyla ve ayrı ayrı belirtilmek üzere; verilen bu reklamlara ne kadar ödeme yapılmıştır? 
2017 Ocak ila 2022 Ekim ayı arasında geçen sürede; Kayseri Şeker, hangi belediyelere ait billboard ve reklam panolarını kiralamıştır? Sırasıyla ve ayrı ayrı belirtilmek üzere bu kiralamalara yapılan ödeme ne kadardır? Yine aynı şekilde hangi belediyelerin otobüs ve metrolarına reklam verilmiştir? Bu reklamlara yapılan ödemeler ne kadardır? 
Meclis gündeminde! Kayseri Şeker'e yakın takip: Kime, ne kadar reklam verdiniz?Oktay'ın, bu yöndeki sorulara vereceği yanıt merak konusu oldu.
Kayseri Şeker'in sponsorluk işlemleri Meclis gündeminde: Kim bu kişiler? Haberin detayları için tıklayın...
 

Meclis gündeminde! Kayseri Şeker'e yakın takip: Kime, ne kadar reklam verdiniz?