MasterChef yarışmacısından tutumlu olma vurgusu!

TV8 adlı televizyon kanalında yayınlanan MasterChef adlı yarışma programının dün akşam yayınlanan 68. Bölümüne, Kayserili yarışmacı Sefa Okyay Kılıç'ın sözleri damga vurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

MasterChef yarışmacısından tutumlu olma vurgusu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TV8 adlı televizyon kanalında yayınlanan MasterChef adlı yarışma programının dün akşam yayınlanan 68. Bölümüne, Kayserili yarışmacı Sefa Okyay Kılıç'ın sözleri damga vurdu. Kılıç 100 bin TL ödüllü yarışmadan önce söyledikleri ile tutumlu olma konusunda dikkatli olduğunu vurguladı. 

Kılıç, yaptığı açıklamala ile yarışmanın kazananı olan ekip arkadaşlarından ödül alan kişinin 100 bin TL'nin yarısını kendisine vereceğine dair söz verdiklerini söyledi ve ekledi: "Şefim arkadaşlar dışarda şöyle bir şey söyledi. Biz çok kazandık sen daha 4 kere 2. Oldun kazanırsak yarısı senin dediler."

Kılıç, ekip arkadaşı Eray'a yönelttiği soruda: "Eray şunu söylesin 2020 Masterchef sezonunda 15, 16 hafta yarıştım son 16'ya kaldım toplamda ne kadar para harcadım söyle." dedi

Eray ise: "Şefim adam 16 hafta yarıştı, yaklaşık 5 ay sürdü, adamın harcadığı para toplam 800 TL civarındaydı. Kayserililer Sefa ile gurur duyuyor yani o kadar." şeklinde bir açıklama yaptı. 

Kayserili aşçı Sefa Okyay Kılıç sözlerine şöyle devam etti: "Şefim benim şöyle bir sözüm var: Para harcarken kazanılır. O yüzden de fazla harcamıyorum tutumlu bir insanım. Genelde yatırım yapıyorum"

Sefanın bu açıklamasını takdir eden Jüri üyelerinden biri olan Danilo şef ise: "Mentalite çok güzel. Kural bu diyor." dedi.