'Marulla' kaderi değişti

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde kendi işini kuran genç girişimci Seda Özcan, projelerini anlattı. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Marulla' kaderi değişti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seda Özcan Kayseri’nin Bünyan ilçesinde yaşıyor. Ziraat Mühendisi olan Özcan, 4 yıl boyunca özel sektörde çalıştı. Ardından doğum sebebi ile işinden ayrılan Özcan, sonra kendi işini kurmak istedi ve araştırmalara başladı. Özcan, bu sırada Tarım ve Orman Bakanlığının Uzman Elleri Projesi ile karşılaştı. 'Marulla' kaderi değiştiProjenin çalışmayan Ziraat Mühendislerine yönelik olduğunu öğrenen Özcan, hemen harekete geçti. Özcan, Bünyan’da 500 metrekarelik bir sera için başvuru yaptı. Bakanlık tarafından projesi onaylanan Özcan, serayı kurdurdu. 'Marulla' kaderi değiştiSeranın içine 3 bin tane marul ektiğini söyleyen Özcan, dikimin bittiğini hasadını planladıklarını ifade etti. 
Bahar ayı için de projelerinden bahseden Özcan, “Baharda da domates üretip Kayseri’de normalde ağustosta çıkan domatesi haziranda çıkartıp erkencilik sağlamayı planlıyoruz. Bize bu imkânı veren tarım ve orman bakanlığına teşekkür ederim.” dedi.'Marulla' kaderi değişti'Marulla' kaderi değişti