Mame Thiam ailesi ile kurban bayramını kutladı

Kayserispor'un Senegalli oyuncusu Mame Baba Thiam, ailesi ile birlikte Kurban Bayramını kutladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Mame Thiam ailesi ile kurban bayramını kutladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un Senegalli futbolcusu Mame Baba Thiam, ailesiyle birlikte Kurban Bayramı'nı kutladı. Süper Lig'de Kayserispor'da forma giyen Thiam, sezonu bitimin sonraki ailesiyle birlikte Kurban Bayramını birlikte geçirdi. Kayserispor'un en golcü oyuncusu olan Thiam, tatilini memleketi Senegal'de ailesiyle birlikte geçiren ve Kurban Bayramı'nın gelişiyle birlikte Thiam ve ailesi, kurban keserek bayramlarını kutladı.

Thiam, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutladı. Videoyu paylaşırken, ailesiyle birlikte kurban kesimi gerçekleştirdikleri ve bayramlarını sevinçle kutladıkları anlarda yer aldı.

Mame Baba Thiam, Kayserispor'da gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan ve takımların en önemli gol silahlarından biri olan futbolcudur hem saha içi başarısıyla hem de ailesiyle olan sıcak ilişkisiyle dikkat çekiyor. 

Thiam'ın bu paylaşım, ailesiyle olan bağını göstermesi hem de dini inançlarına olan bağlılığını yansıtması açısından anlamlı bir mesaj olarak değerlendirildi.

Mame Thiam ailesi ile kurban bayramını kutladı