Malta'yı ziyaret eden Başkan, Büyükelçi Şen ile bakın ne konuştu

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, Malta Cumhuriyeti'ni ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Malta'yı ziyaret eden Başkan, Büyükelçi Şen ile bakın ne konuştu

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, Malta Cumhuriyeti’ni ziyaret etti. MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Akmermer, Malta Cumhuriyeti'ni ziyaret ederek önemli ekonomik temaslarda bulundu. 

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Akmermer, Malta'da Büyükelçi Erdeniz Şen ile bir araya gelerek yerel ekonomik işbirliği fırsatlarını değerlendirdi. İki taraf, akşam yemeğinde bir araya gelerek, gelecekteki işbirliği olanaklarını ele aldı ve fikir alışverişinde bulundu. Başkan Akmermer, Büyükelçi Şen'e nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Konuyla ilgili MÜSİAD Kayseri'nin sosyal medya hesabından şu açıklamada bulunuldu; "Başkanımız Akmermer Malta Cumhuriyeti Büyükelçimiz Erdeniz Şen’i ziyaret etti. Ekonomik temaslar için Malta Cumhuriyeti’nde bulunan Başkanımız Ferhat Akmermer, Büyükelçimiz Erdeniz Şen ile akşam yemeğinde bir araya gelerek yerel de yapılabilecek ekonomik çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Nazik kabülleri ve misafirperverlikleri için Büyükelçi Şen’e teşekkür ediyoruz."

Malta'yı ziyaret eden Başkan, Büyükelçi Şen ile ne konuştu