'Mali genel kurula 15 bin kişi gelecek, o salon yetmez'

Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikası eski Başkanı Vedat Ali Özışık, 27 Ağustos tarihinde yapılacak olan Kayseri Pancar Kooperatifi'nin mali genel kurulu için belirlenen alana itiraz etti.

'Mali genel kurula 15 bin kişi gelecek, o salon yetmez'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Genel kurulda mevcut yönetimin ibra edilmemesi ve olağanüstü seçime gidilmesi için çiftçi hareketi başlatan Vedat Ali Özışık, şehrin yöneticilerine seslendi.

Özışık, Kayseri Pancar Kooperatifi’nin mali genel kurulu için belirlenen alanın çiftçilerin can ve mal güvenliği için sorun oluşturacağını söyledi.

Eski Başkan Özışık’ın, “Çiftçi Hareketi Lideri” sıfatıyla yaptığı açıklaması şöyle :

“DEĞERLİ KAYSERİ'NİN SEÇİLMİŞ VE ATANMIŞ ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ;

27 AĞUSTOS'TA YAPILACAK OLAN KAYSERİ PANCAR KOOPERATİFİ MALİ KURULU İÇİN SİZLERE YER GÜVENLİ KONUSUNDA DİLEKÇE VERMİŞTİK. ÇİFTÇİ HAREKETİ OLARAK MALİ KURULA 15.000 ÇİFTÇİ DOSTLARIMIZLA KATILACAĞIMIZI BELİRTMİŞTİK, NE YAZIK Kİ GÖRÜYORUZ İZİN VERİLEN ALANIN KAPASİTESİ 7.200 KİŞİLİKTİR. KADİR HAS KONGRE VE SPOR SALONU ÇİFTÇİLERİMİZİN MAL VE CAN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK AÇISINDAN YETERLİ DEĞİLDİR. BURADA MEYDANA GELEBİLECEK MEKAN KAYNAKLI EN UFAK SORUN SİZLERİN YÜKÜMLÜLÜĞÜNDE OLACAKTIR. BÜTÜN TEMENNİMİZ HİÇ BİR ÇİFTÇİMİZİN KILINA DAHİ ZARAR GELMEMESİDİR.

KAMOYUNA SAYGILARIMIZLA...”

ÇİFTÇİ HAREKETİ LİDERİ

VEDAT ALİ ÖZIŞIK