Makineli tüfekle vurulan polis ameliyata alındı

Sanayi Mahallesi Serdarlı Sokak'ta bir kıraathaneye makineli tüfekle yapılan saldırıya müdahale ederken yaralanan polis memuru Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde….

Makineli tüfekle vurulan polis ameliyata alındı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sanayi Mahallesi Serdarlı Sokak’ta kıraathaneye makineli tüfekle yapılan saldırıya müdahale ederken yaralanan Polis Memuru Murat Akpınar Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Makineli tüfekle vurulan polis ameliyata alındı

Akkışlalı olan ve 10 yıl İstanbul’da görev yaptıktan sonra memleketi Kayseri’ye tayin olduğu belirtilen Polis Memuru Murat Akpınar’ın evli ve biri iki aylık, diğeri iki yaşında iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Meslektaşları yaralı polis memuruna kan vermek için hastaneye akın ederken; Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde doktorları da adeta seferber oldu. Ameliyatı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Fatih Horozoğlu koordine ederken; AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu’nun da yaralı polis memurunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.