Madalyalara ambargo koydular...

Kayseri Emniyet Spor Kulübü Taekwondo Takımı, İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde düzenlenen şampiyonada madalyalara ambargo koydu... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi haber bültenimizde...

Madalyalara ambargo koydular...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Spor Kulübü Taekwondo Takımı, İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde düzenlenen şampiyonada madalyalara ambargo koydu.

Kayseri Emniyet Spor Kulübü Taekwondo Takımı, İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi çerçevesinde düzenlenen Kayseri Gençler İl Şampiyonasına 13 sporcu ile katıldı.

Düzenlenen müsabakalar sonucunda takım 8 birincilikle altın ve 3 ikincilik ile gümüş madalya alarak madalyalara ambargo koydu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce  yürütülen İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi kapsamında,  3-4 Haziran 2023 tarihleri arasında Talas kapalı spor salonunda düzenlenen "Kayseri Gençler İl Şampiyonasına' Kayseri Emniyet Spor Kulübü 13  sporcu ve 1 antrenör ile katılım sağlamış, taekwondo müsabakalarında  sporcular;8 birincilik,3 ikincilik, derecesi elde ederek 8 altın ve 3 gümüş  madalya kazanmışlardır.

Madalyalara ambargo koydular...
Madalyalara ambargo koydular...
Madalyalara ambargo koydular...