Maaşlarını milli ödeme sisteminden alacaklar

israilin soykırıma başlamasıyla itibaren belediye tesislerinden israil menşei ürünleri kaldıran Kocasinan Belediyesi ödeme sisteminde de değişikliğe gitti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Maaşlarını milli ödeme sisteminden alacaklar

7 Ekim 2023 tarihinde başlayan israilin Müslüman Filistin halkına soykırımı devam ediyor. israilin çocuk, kadın ve yaşlı gözetmeksizin yaptığı soykırıma karşı tüm dünyadan insanlar tepkilerini eylem ve israil menşei ürünleri boykot ederek gösteriyor.

Maaşlarını milli ödeme sisteminden alacaklar

Troy ödeme sistemine geçtiler

Ülkemizde ve şehrimizde de israil menşei ürünler kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere vatandaşlar tarafından da boykot edilmesi devam ediyor. Kayseri Kocasinan Belediyesi de aldığı kararla belediye çalışanlarının kartlarında değişikliğe giderek Troy ödeme sistemine taşıdıklarını açıkladı.

İsrailin soykırıma başlamasıyla itibaren belediye tesislerinden israil menşei ürünleri kaldıran Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar “X” sosyal medya hesabından yaptığı açıkla ile bu kez de ödeme sisteminde değişikliğe giderek Troy kartta geçtiklerini duyurdu.

Maaşlarını milli ödeme sisteminden alacaklar

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar’ın açıklaması şu şekilde: “Kocasinan Belediyesi olarak TROY karta geçtik! Belediye çalışanlarımızın kullanmakta olduğu maaş kartlarını, yerli ve milli ödeme yöntemi olan TROY’a taşıdık. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.