Lıon's Lıfe törenle açıldı

Lion's Life İnşaatta garanti dönemini başlattı. Lion's Life Eşbaşkanı Sezai Aslan, inşaatlarının yarım kalmaması için garanti verdiklerini belirterek, 'Garanti sözü veriyoruz ve bunu belgeleyip veriyoruz. Blok başına 14 milyon liralık teminat var. Tamamlayıp müşterilerimize teslim ediyoruz' dedi.

Lıon's Lıfe törenle açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Lion's Life 9 blok ve 370 daire ve 17 dükkanın startını vermek için satış ofisini görkemli bir törenle hizmete açtı. Görkemli açılışa Çevre ve Şehircilik Tabiat Varlıkları Koruma eski Genel Müdürü Kemalettin Tekinsoy ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Lion's Life Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Yıldırım, inşaatta güven esas olduğunu belirterek, bugün 9 blok inşaatının startını verdiklerini söyledi.  Lıon's Lıfe Eşbaşkanı Sezai Aslan ise, inşaatlarında tamamlayıcı sigorta hizmetini devreye soktuklarını ifade etti. Aslan, blok başına ciddi teminatlar vererek, sigortasını yaptıklarını ifade etti. Aslan, "Biz olmazsak bile sigorta şirketleri inşaatlarımızı tamamlıyor. Bunun garantisini veriyoruz. Garantisi sözünü hem veriyoruz hem de belgeleyip veriyoruz. Blok başına 14 milyon lira teminat var. İnşaat yarım kalma durumunda 14 milyon liraya kadar inşaat tamamlanıyor ve müşterilerimize teslim ediyoruz" diye konuştu. Daire alacak kişilere bir maddi durumun yansımayacağını ifade eden Aslan, "Biz nasıl kendimizi sağlama almak istiyorsak müşterilerimizi de sağlama almak istiyoruz. Bir tek hayat sigorta ücretlerini kendilerini ödüyorlar. Başka bir yaptırımı yok" dedi. 
Hedeflerinin konut devi olmak olduğunu kaydeden Aslan, kurumsal olarak 13 ilde şubeleşmeyi düşündükleri ve bunun 5 kentin büyükşehir olacağını kaydetti. Dar gelirliler için 300 konut çalışma yaptıklarını kaydeden Aslan, ödemelerinin bin 500 TL'den başlayacağını belirterek, 18 yıla kadar ödeme planı konusunda çalışma yaptıklarını söyledi. Aslan, depreme dayanıklılık güvencesini verdiklerini de sözlerine ekledi.
Konuşmalarının ardından yapılan dualarla  Lıon's Lıfe Gayrımenkul ve Satış ofisi açıldı. Büyükşehir Belediyesi Mehtarını da açılışa katılanlara müzik ziyafeti sundu.