Kuruköprülüler Başkan Yalçın'a böyle teşekkür etti

Talas Belediyesi tarafından Kuruköprü Mahallesi'ne yaptırılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete girdi. Kuruköprü Muhtarı Bilal Yıldırım, Başkan Mustafa Yalçın'a ev yoğurdu ve organik yumurta ile teşekkür etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kuruköprülüler Başkan Yalçın'a böyle teşekkür etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi, Yamaçlı Mahallesi’nin ardından Kuruköprü’de de sosyal tesis açılışı gerçekleştirdi. Açılışta töreninde konuşan Kuruköprü Mahalle Muhtarı Bilal Yıldırım, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın başta doğalgaz olmak üzere hayal ettikleri hizmetleri kendilerine getirdiklerini belirterek, teşekkür etti.

Kuruköprülüler Başkan Yalçın'a böyle teşekkür etti

2011 yılında çıkan yasa ile köylerin mahalleye dönüştüğünü belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Mahalle Muhtarının belediyeden 73 tane talebinin olduğunu bu taleplerden 55’inin yerine getirildiğini diğerlerinin de yapıldığını söyledi. Başkan Yalçın’ın Kuruköprü için 35.5 kilometrelik doğal gaz hattının çekildiğini, 466 haneye ulaştırıldığını ancak 144 hanenin doğalgaz aboneliğini yapmadığını belirterek, vatandaşların doğal gaz aboneliğine geçmelerini istedi. Başkan Yalçın’ın konuşmasının ardından Mahalle Muhtarı Bilal Yıldırım, Başkan Yalçın’a önce plaket; ardından da ev yoğurdu ve doğal köy yumurtası hediye etti. 

Kuruköprülüler Başkan Yalçın'a böyle teşekkür etti
Açılışa katılan Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de konuşmasında,  vatandaşın kırsalda yaşamını sürdürmeye devam etmesi için gereksinimlerinin yerinde sağlanması gerektiğine vurgu yaptı.