Kumdan Özhaseki beğeni topladı

Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetimi Çalıştayı'nda kum sanatçısı Vesyel Çelikdemir'in kum taneleriyle sergilediği performans büyük beğeni kazandı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kumdan Özhaseki beğeni topladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kentsel Yeşil Alanların Sürdürülebilir Yönetimi Çalıştayı’nda protokol konuşmaları öncesinde sahneyi Kum Sanatçısı Veysel Çelikdemir aldı. Veysel Çelikdemir, kum taneleriyle çevre sorunlarını ve deprem felaketini resmederken, performansının sonunda ise Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sürpriz yaptı. Sanatçı Çelikdemir, performansının sonunda kum taneleriyle Bakan Özhaseki’yi ve Bakanlık logosunu resmetti.
Böyle bir performansı ilk kez izlediğini belirten Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sanatçı Çelikdemir’i tebrik ederek, “Evet sanatçı kardeşimizi tebrik ediyorum.İlk defa izledim böyle bir gösteriyi. Gerçekten muhteşemdi. Belki dünyamızın son iki yüzyılını çevresel açıdan herhalde özetleyen bir gösteri oldu.En sonunda da Erciyes de iyiydi. Teşekkür ederim kendisine. Sağ olsun. Herkes sanatçı olamıyor. Özel bir kabiliyet istiyor. Çalışma istiyor, gayret istiyor. İnşallah daha güzel şeyler yapar bu kardeşimiz diye de dua ediyorum.”