'Kul hakkı nerede? Hakkı gasp edilen komşuya sordunuz mu?'

CHP Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kayseri Park AVM ile ilgili 'kaçak yapı' tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Kulkuloğlu: Hakkı gasp edilen komşuya sordunuz mu?

'Kul hakkı nerede? Hakkı gasp edilen komşuya sordunuz mu?'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kayseri Park AVM ile ilgili “kaçak yapı” tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
'Kul hakkı nerede? akkı gasp edilen komşuya sordunuz mu?' Kulkuloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Yaşanan büyük acı sonrası ders almayanlara inat lütfen paylaşın ve hakkı gasp edilen insanların sesi soluğu olun! Kayseri Park AVM de yan yüze yapılan cafelerle; Depremden ders çıkarmadık mı?  Statiği ile oynanan binalara dev bir Avm mi eklenecek? Yaratılacak trafik fazlası ve doğacak otopark ihtiyacı ile çevrede yaşayanlar zaten var olan otopark sorunu büyüyeceği için çok sıkıntı yaşayacaklar. Aracını uzağa parkedip sorun yaşayabilecek ( kaza, kavga, taciz, hırsızlık, arabasına çizik atılması vb ) kadın erkek hemşehrimizin başına gelenlerin vebalini nasıl alıyorsunuz ? Yaşlı , hasta evine aldığı gıdayı, market poşetini arabasını uzağa koyduğu için taşıyamayacak insanlar hiç mi umurunuzda değil ? Her biri neredeyse bir tribün dolusu, 7 gün dolu sabah 10 akşam 22 saatleri arası dolu olacak bu cafelerde oturacak kalabalıkları,
insanların evlerinin, balkonlarının karşısına yerleştiriyorsunuz. Huzur içinde yaşamak, sessizlik, evlerinin içerisinde , balkonlarında hareket serbestisi gibi avm nin karşısında  yaşayan insanların en temel haklarını ve  en önemlisi mahremiyetini hakkı gasp edilen komşuya sordunuz mu?  Vatandaşın hakkı nerede? Kul hakkı nerede ?