KTO eski başkanı andı

Kayseri Ticaret Odası, Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden eski başkanı unutmadı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

KTO eski başkanı andı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası eski başkanlarından Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu’nu unutmadı. Kayseri Ticaret Odası, sosyal medya hesaplarından; merhum Hasan Kilci’nin FETÖ kumpası nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından bir süre Kayseri Ticaret Odası Başkanlığı görevini yürüten ve 28 Ağustos 2020 tarihinde koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybedenMehmet Asaf  Mehmetbeyoğlu’nu andı. Yapılan paylaşımda, “Eski Oda Başkanlarımızdan, Sayın Mehmet Asaf MEHMETBEYOĞLU'nu vefatının sene- i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyoruz” denildi. 

KTO eski başkanı andı
Mehmetbeyoğlu’nun vefatının ardından  çocukluk arkadaşı olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Çocukluk arkadaşım, dostum, kapı komşum Kayseri Ticaret Odası eski Başkanlarımızdan Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu vefat etti. Çok üzgünüm”  mesajını paylaşmıştı. 
Eski Oda Başkanlarımızdan, Sayın Mehmet Asaf MEHMETBEYOĞLU'nu vefatının sene- i devriyesinde saygı ve rahmetle anıyoruz. 
Mehmetbeyolu, TOBB Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcılığı, TOBB ETÜ Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, TOBB ETÜ Hastanesi Sağlık Danışma Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunmuştu. 

KTO eski başkanı andı