KTO'dan Ankara'da önemli ziyaret

Kayseri Ticaret Odası heyetinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye dikkat çeken ziyaret. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

KTO'dan Ankara'da önemli ziyaret

Kayseri Ticaret Odası (KTO) heyetinden Ankara’da dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcısı Hacı Bekir Kuzucu,  Yönetim Kurulu Üyesi Erol Sırıklı, Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. 

Ziyaretin gündem maddesi fazlasıyla merak edilirken KTO Başkanı Gülsoy, açıklamalarda bulundu. Başkan Gülsoy, kentteki ekonomik gelişmeler ve KTO’nun yaptığı faaliyetlerle ilgili Bakan Özhaseki’ye bilgiler verdiklerini ifade etti. 

Gülsoy, “Kayseri Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerimle birlikte Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız değerli hemşehrimiz Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, şehrimizdeki ekonomik gelişmeler ve odamızın yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgiler verdik. Misafirperverliği için Kıymetli Bakanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.