KTO başkan adayı Gülsoy'dan CHP'ye ziyaret

KTO başkan adayı Gülsoy'dan CHP'ye ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası Başkan adayı Ömer Gülsoy STK ve Siyasi Parti ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı ziyareti ile devam etti.

Başkan adayı Gülsoy yaptığı açıklamada, Diyarbakır’da meydana gelen hain saldırıda şehit olan askerlere rahmet dileyerek başladığı sözlerinde, siyasi partilere nezaket ziyareti ve neden aday olduklarını anlatmak için geldiklerini, kırmadan dökmeden şehrimize yakışan bir seçim olması içinde STK ve Siyasi parti ziyaretlerine devam ettiklerini ifade etti. Gülsoy, Kayserimizi Erciyes dağı gibi kucaklayacağız dedi.

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’de “ Kayseri ticaret ile anılan bir şehir. Bu nedenle Ticaret Odasının önemi çok büyüktür. Hiçbir partinin arka bahçesi olmadan odaların yönetilmesi lazımdır. STK kuruluşları da buna dikkat etmesi gerekir. Çok kutsal bir göreve talip oldunuz. Sizleri tanıyoruz. Odalarda herkesin temsil edilmesi gerekir. Ortak bir akıl ile olması gerekir. Amacımız şehrimizi daha iyi yönetmek. Niyetiniz halis olduğunu biliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum” diye konuştu.